RTTNW  
 

Nederlands

De weg

De weg naar de nieuwe wereld gaat langzaam. Kleine stapjes, niet te snel. Te snel kan gevaarlijk zijn. Ook wij doen het stap voor stap. De eerste stap is gereed. Wil je al weten wat de volgende stappen zijn....dan heb je hier een indruk.

Stap Status Omschrijving
1 - Waarheid en waarneming Gereed De eerste stap is bewustwording. Accepteren dat de Wereld geen waarheden kent, maar slechts waarneming. Hoe ga je hiermee om? Waar moet je opletten?
2 - Manipulatie en indoctrinatie

Concept

Hoe worden we dagelijks beïnvloed door de media en de grote bedrijven? Hoe kan ik herkennen als iemand me probeert te manipuleren
3 - Verslavingen Concept Waarom is het zo moeilijk om van verslavingen af te komen? Waarom zorgen verslavingen we voor dat ik niet verder kan leren en groeien.
4 - De bestaande systemen Idee Wat is geld eigenlijk? Waarom hebben de machthebbers macht? Waarom lijkt het net of we allemaal een soort robots zijn? Wie trekt er aan de touwtjes? 
5 - De veranderende Wereld Idee

De wereld wordt kleiner. De informatie neemt toe. Iedereen is met iedereen verbonden. Een baan is tijdelijk en niet meer voor je hele leven. Wat betekent dit voor mij?

6 - En nu? Idee Wat ga ik morgen anders doen?
7 - Naar je lichaam luisteren Idee Hoe kan ik naar mijn eigen lichaam luisteren? Hoe kan ik mij zelf genezen?
8 - Ben je bereid om los te laten Idee  ... 
9 - Levensvisie en geloofsovertuiging Idee ...